La primera edició del programa ‘De la Ciència al Mercat’ va propiciar la creació de tres noves empreses.

  • Victor Orlach, estudiant d’Enginyeria de Telecomunicacions a la UPC, és un exemple d’èxit amb el seu projecte Sensorial Processing Tech Barcelona, empresa dedicada al desenvolupament i venda de sistemes sensorials a partir d’una tecnologia pròpia.

  • Alejandro Martí, doctor en enginyeria mediambiental per la UPC, va crear Mitiga Solutions, una empresa – spinoff del Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS) – que proporciona solucions personalitzades per la gestió del trànsit aeri durant situacions d’emergència causades per riscos atmosfèrics. Mitiga Solutions va ser guardonada amb el premi a millor projecte del Programa de Preacceleració de Barcelona Activa i va participar en el Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ del passat mes de juny.

  • Emanuele Monza, Victor A. Gil i Maria Fatima Lucas formen l’equip de Zymvol Biomodeling, una empresa que accelera el descobriment i el desenvolupament de nous enzimes amb aplicacions industrials a través de simulacions computacionals. Zymvol Biomodeling va ser reconeguda com a millor projecte a la primera edició del programa d’acceleració per a startups industrials ‘IQS Next Tech’.
Catalan
English Catalan