El programa ‘De la Ciència al Mercat’ ha ajudat a crear noves empreses emergents.

Sensorial Processing Technology Barcelona

Empresa dedicada al desenvolupament i venda de sistemes sensorials a partir d’una tecnologia pròpia. Creada per Victor Orlach, estudiant d’Enginyeria de Telecomunicacions a la UPC.

Mitiga Solutions

Spin-off del Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS), que proporciona solucions personalitzades per la gestió del trànsit aeri durant situacions d’emergència causades per riscos atmosfèrics. Creada per Alejandro Martí, doctor en enginyeria mediambiental per la UPC.

Zymbol Biomodeling

Empresa que accelera el descobriment i el desenvolupament de nous enzimes amb aplicacions industrials a través de simulacions computacionals. Formada per Emanuele Monza, Victor A. Gil i Maria Fatima Lucas.

Meetoptics

Un cercador en línia de tecnologia fotònica i per a material de laboratori de fotònica. Empresa fundada per Barbara Buades, PhD a Fotònica i Física per la UPC, i James Douglas, PhD a Òptica Quàntica Teòrica per la Universitat d’Oxford.

NOVAMEAT

Empresa que desenvolupa aliments d’origen vegetal per tal de superar els reptes de la indústria animal actual i crear un sistema de subministrament d’aliments saludable, eficient, humà i sostenible.

Gate2Brain

Spin-off conjunta de l’IRB Barcelona i la UB basada en una nova tecnologia per transportar fàrmacs al cervell. Impulsada per la investigadora associada de l’IRB Barcelona Meritxell Teixidó.

caCA